Generali
Po vaših željah zavarovalno polico obogatimo z dodatnim zavarovanjem avtomobilske odgovornosti AO-plus, splošnim kasko zavarovanjem ali s paketom dodatnih kombinacij delnega kasko zavarovanja po meri, s katerim boste za svoje vozilo lahko iztržili največjo stopnjo varnosti.
ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji
Zavarovalnica SAVA
Zavarovalnica Allianz d.d.
Vam omogočajo preventivno zaščitito med prevozom, prenosom, razkladanjem in nakladanjem za nevarnost izgube ali poškodbe.
Vemo, da je v vsakem podjetju pomembni element prevozno sredstvo. Zato smo za vas pripravili avtomobilska zavarovanja po meri.
Izognite se morebitni poslovni škodo v primeru nesreče finančnega premoženja podjetja in si tako zagotovili varnejšo prihodnost.
Kolektivno nezgodno zavarovanje je namenjeno podjetjem, ki želijo zavarovati svoje zaposlene ter njihove družinske člane.
Zavarujet se s pravim poslovnim zavarovanjem v primeru nesreče in ohranite vrednost premoženja podjeta.
Če ne želite ogroziti vašega prihodka zaradi uničenega ali zmanjšanega pridelka, poskrbite in zavarujte s pravim zavarovanjem.
Ščitijo zavarovanca pred zahtevki tretjih oseb za škodo, ki bi jo lahko povzročili pri opravljanju svojega dela oz. poklica.