Generali
Po vaših željah zavarovalno polico obogatimo z dodatnim zavarovanjem avtomobilske odgovornosti AO-plus, splošnim kasko zavarovanjem ali s paketom dodatnih kombinacij delnega kasko zavarovanja po meri, s katerim boste za svoje vozilo lahko iztržili največjo stopnjo varnosti.
Zavarovalnica SAVA
Zavarovalnica Allianz d.d.
Vam omogočajo preventivno zaščitito med prevozom, prenosom, razkladanjem in nakladanjem za nevarnost izgube ali poškodbe.
Vemo, da je v vsakem podjetju pomembni element prevozno sredstvo. Zato smo za vas pripravili avtomobilska zavarovanja po meri.
Izognite se morebitni poslovni škodo v primeru nesreče finančnega premoženja podjetja in si tako zagotovili varnejšo prihodnost.
Kolektivno nezgodno zavarovanje je namenjeno podjetjem, ki želijo zavarovati svoje zaposlene ter njihove družinske člane.
Zavarujet se s pravim poslovnim zavarovanjem v primeru nesreče in ohranite vrednost premoženja podjeta.
Če ne želite ogroziti vašega prihodka zaradi uničenega ali zmanjšanega pridelka, poskrbite in zavarujte s pravim zavarovanjem.
Ščitijo zavarovanca pred zahtevki tretjih oseb za škodo, ki bi jo lahko povzročili pri opravljanju svojega dela oz. poklica.