Generali
Po vaših željah zavarovalno polico obogatimo z dodatnim zavarovanjem avtomobilske odgovornosti AO-plus, splošnim kasko zavarovanjem ali s paketom dodatnih kombinacij delnega kasko zavarovanja po meri, s katerim boste za svoje vozilo lahko iztržili največjo stopnjo varnosti.
Zavarovalnica SAVA
Zavarovalnica Allianz d.d.

Partnerji 

Smo pooblaščeni zastopniki in partnerji različnih zavarovalnic: tako Slovenskih, kot tujih.

Ker gradimo dobre odnose med zavarovalnicami, vam lahko ponudimo različne produkte različnih zavarovalnic.

Zavarovalnice:


ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji, kot del ERGO Group, ki v Nemčiji sodi med večje zavarovalne skupine, je na slovenski trg vstopila leta 2005 in ponuja poleg življenjskih zavarovanj tudi premoženjske zavarovalne produkte, prav tako pa je aktivna na področju bančnega zavarovalništva, saj sodeluje s številnimi bankami v Sloveniji.


Zavarovalnica Ergo

Zavarovalnica Sava je nastala z združitvijo Zavarovalnice Maribor, Zavarovalnice Tilia in hrvaških družb Velebit osiguranje ter Velebit životno osiguranje.
Zavarovalnica Sava

Zavarovalnica Adriatic Slovenica je novembra leta 2010 praznovala že dvajseto obletnico uspešnega delovanja. V osrčju razvojne vizije zavarovalnice Adriatic Slovenica sta zavarovanec in poslovna učinkovitost. V naslednjih petih letih je namen zavarovalnice, da bo z inovativnostjo postala najbolj učinkovita slovenska zavarovalnica.

Zavarovalnica Adriatic Slovenica

Zavarovalnica Allianz je vodilna evropska in druga največja svetovna zavarovalnica. Allianz se ponaša s stoletno tradicijo in je eden vodilnih 'ALL-Finance' koncernov. Allianz je nedvomno prva globalna zavarovalnica in hkrati ena največjih finančnih ustanov, ki je vstopila na slovenski trg. Na vseh trgih, kjer je prisotna, vodi enako politiko do svojih strank. Večkrat nagrajena za svojo uspešno poslovanje in za odnos zavarovalnica-stranka. V zavarovalnici se lahko pohvalijo z odličnim produkti zavarovanj "Finančna".
Zavarovalnica Allianz d.d.

V Generali Zavarovalnici d.d., kot delu mednarodne skupine Generali Group so stranke oz. zavarovanci v ospredju vseh aktivnosti, tako zavarovalnih in svetovalnih, kot pri obravnavah škod. Osnovno vodilo Generali Zavarovalnice d.d je, da svojim zavarovancem v prvi vrsti nudijo zavarovanja, ki so uveljavljena v svetu, a hkrati prilagojena potrebam slovenskega trga. Nudijo širok spekter zavarovalniških produktov in storitev in uvajajo številne novosti. (žensko zavarovanje vozil, dodana vinjeta itd...)
Zavarovalnica Generali d.d.

Drugi partnerji:

Net projekt d.o.o. PRODUKTNA AGENCIJA.