Generali
Po vaših željah zavarovalno polico obogatimo z dodatnim zavarovanjem avtomobilske odgovornosti AO-plus, splošnim kasko zavarovanjem ali s paketom dodatnih kombinacij delnega kasko zavarovanja po meri, s katerim boste za svoje vozilo lahko iztržili največjo stopnjo varnosti.
Zavarovalnica SAVA
Zavarovalnica Allianz d.d.

Zavarovanje odgovornosti 

Zavarovanje splošne odgovornosti krije odgovornost za škodo zaradi poškodovanja oseb in škodo na stvareh.

Zavarovanje odgovornosti

Ali ste se mogoče že kdaj vprašali, kako veliki stroški bi lahko nastali, če bi s kolesom povzročili prometno nesrečo? Kaj bi lahko naredili v primeru, ko bi vaš pes ugriznil poštarja ter s tem dejanjem odškodninsko odgovarjali?
Z zavarovanjem odgovornosti lahko poskrbite, da bo te stroške prevzela zavarovalnica.

Zavarovanje splošne odgovornosti krije odgovornost za škodo zaradi poškodovanja oseb (telesnih poškodb, okvar zdravja ali smrti) in škodo na stvareh (uničenje, poškodbo ali izginitev).

Zavarovanje je mogoče razširiti še na odgovornost za čisto premoženjsko škodo, ki nastane zaradi dejanja, opustitve ali napake in ni nastala niti na osebah niti na stvareh.

Če imate sklenjeno paketno zavarovanje doma, imate zavarovanje odgovornosti že vključeno v paket.

Prav tako smo zavarovanje odgovornosti vključili v paket turističnih zavarovanj, saj smo na potovanjih še dodatno izpostavljeni raznim nevarnostim.